Decálogo para empezar a escribir hoy

Eduardo Robsy Petrus
Generalitats - 01/06/2018


Decálogo para empezar a escribir hoy


Eduardo Robsy Petrus

Generalitats - 01/06/2018

Aquest "Decàleg per començar a escriure avui" no és més que el resultat de les investigacions i experiments de l'autor per adquirir de forma progressiva i fàcil l'hàbit de l'escriptura. Acostumar-se a escriure requereix sobretot de voluntat, però tot resulta més senzill si podem adquirir i desenvolupar l'hàbit de l'escriptura d'una forma progressiva, sense fer grans esforços que podrien ser contraproduents en el llarg termini.

Aquest breu manual, de fàcil lectura, proposa deu senzilles idees per posar-nos a escriure ja mateix, per adquirir, desenvolupar i mantenir una pràctica d'escriptura habitual i saludable, compatible amb la resta de les nostres activitats diàries. Cadascun d'aquests principis es desenvolupa de forma amena, amb exemples en primera persona i explicacions que justifiquen per què funcionen i com poden ajudar-nos a convertir-nos en escriptors.

No es tracta d'un llibre d'escriptura creativa, ni d'un manual d'estil per escriure, sinó d'un simple llistat de regles contrastades que funcionen i que tenen com a objectiu convertir-nos en escriptors habituals, reincidents i satisfets, a més d'augmentar la nostra productivitat actual si ja escrivim. Tampoc és un manual d'autoedició ni conté tècniques d'autopromoció d'autors. El seu objectiu és molt més limitat i, alhora, molt ambiciós: aconseguir que, si de debò volem escriure, puguem arribar a fer-ho de forma habitual i sense que suposi un sacrifici o canviï de forma dramàtica el nostre estil de vida.

Esperem que aquest llibre sigui per als seus lectors un primer pas per llançar-se a escriure d'una manera continuada i habitual per poder fer realitat els seus somnis. A escriure s'aprèn escrivint, i aquest breu decàleg ens proporciona les claus per fer-ho de forma sistemàtica i gradual. No hi ha dreceres, però sempre és bo portar un bon mapa amb nosaltres.


Enllaços Relacionats

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1