Benet Vidal, Josep LluísValència 1944


Catàleg de l'autor

Biografia


Casat amb una psicòloga menorquina, de Ciutadella, en l’actualitat (2017) viu entre Barcelona i Ciutadella on ha vingut ininterrompudament des de 1973.

Psicòleg Clínic, va treballar a la Clínica Mental de Santa Coloma de Gramenet, de Barcelona, tant en psicodiagnòstic clínic com en la rehabilitació de psicòtics crònics a través de la pintura. Les seves investigacions més importants van abordar “la formació de conceptes abstractes en psicòtics crònic”, “la interpretació del deliri inconscient a través de la pintura de malalts d’esquizofrènia”, “la fiabilitat del Test de Retenció Visual en la detecció de lesions cerebrals severes”.

La seva activitat laboral s’ha desplegat tant en el sector públic com en el privat. Així, al Centre de Psicologia CIAPPE, de Barcelona, va desenvolupar diverses facetes de la psicologia: Psicodiagnòstic i psicoteràpia, orientació Professional i familiar, professor de Psicologia i responsable del Departament d’Investigació qualitativa de mercats.

En el sector públic, la seva activitat s’ha centrat en la gestió de Serveis Socials (Generalitat de Catalunya).

Jubilat actualment, ha estat professor de Narrativa Russa Contemporània, a les Aules Universitàries de la Gent Gran, de la Universitat Central, de Barcelona. És director del Taller d’Escriptura Creativa de Conex, a Barcelona, així com el creador de l’editorial EDICONEX, un servei voluntari de suport a la autoedició de les persones grans, de Catalunya i Balears.

Altres obres fora del catàleg


Sueños en Manhattan / Josep Lluís Benet Vidal. -- Barcelona : Club Universitario, 2010

PremisReferències


Enllaços Relacionats

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1