Sanz Álvarez, LuisHervás (Cáceres) 1950 - Maó 2014


Catàleg de l'autor

Biografia

Nascut a Hervás (Càceres) el 1950, va ingressar al Cos de la Guàrdia Civil (del qual era descendent a través del seu pare) als 19 anys d'edat després de cursar els seus primers estudis de batxillerat a San Cristóbal de la Laguna (Tenerife) . El seu primer destí va ser l'antiga Comandància de Barcelon i després d'un període va ser destinat a Inca (Mallorca), per a posteriorment passar al Lloc de Maó (Menorca), on va conèixer a la que va ser dona tota la vida. En ascendir a l'ocupació de Cap va ser destinat a Logronyo, i posteriorment a València, on va començar els seus estudis de Llicenciatura de Dret. El seu sentiment cap a aquesta ciutat era per ell reconegut, ja que va ser allà on va cursar els seus estudis universitaris als seus 32 anys d'edat, sent aquesta la ciutat que va veure néixer el seu fill i bressol de la seva devota Verge dels Desemparats (igual que el seu devoció a la Mare de Déu de la Guia de Gran Canària)

Després de diversos anys va ascendir a l'ocupació militar de sergent, sent traslladat la seva destinació a Palmanova (Mallorca), on va preparar les seves ascens a l'ocupació de Tinent, sent novament destinat a Menorca. Poc abans de retirar va ser promogut a l'ocupació de capità, i va haver de traslladar amb caràcter forçós a Les Palmes de Gran Canària, per a ser posteriorment destinat com a professor militar a l'Acadèmia de Guàrdies i Suboficials de Baeza.

Durant la seva carrera militar va romandre a Guatemala un any i mig impartint classes sobre drets humans a la Policia Nacional Civil de Guatemala.

Li va ser diagnosticat mal de càncer, contra el qual va lluitar durant molt de temps mentre continuava la seva tasca professional, però sense oblidar mai la seva gran passió per la literatura. Va morir el 25 maig 2014 a Menorca. Els diaris de l'illa van fer ressò per la defunció de tan il · lustre personalitat de l'illa.

(Font: Wikipedia)

Altres obres fora del catàlegPremisReferències


Enllaços Relacionats

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1