Vinent Cardona, MarianaMaó 1946


Catàleg de l'autor

Biografia

Mestra. Va impartir classes a: l'Escola Graduada de Maó, Escola Graduada de Sant Climent i Escola Comarcal Verge del Carme de Maó.

Ha realitzat treballs d'investigació de predis, cases, llinatges, i genealogies familiars. Sobre el port de Maó, la seva història i marins maonesos. Els assalts turcs de Maó i Ciutadella. Les festes patronals. La creu de Malta. Argenters i joiers, ebenistes, modistes, manuscrits, ceràmica, vins ... de Maó.

El seu arxiu recull, contes per a nens i adolescents, jocs escènics. Relats i novel · les curtes. Assajos, estudis, investigacions. Poemes per a nens i adults.

Altres obres fora del catàleg

Té molta obra inèdita entre poemes, assajos, contes, etc. Alguns dels títols són: Tornar a la terra ; Objetos diversos. Menorquines en la isla de Cuba ; Un tira y afloja ; Las fiestas populares en Menorca ; Casa Huerto-jardín : los arbolitos ; El contenido de una caja ; No en primera persona ; Adán y Eva ; La historia no es aburrida ; Anu la megalítica ; Los dragones de la isla del Rey ; El misterio del mosaico de la basílica ; Aristóteles Lorenzo Vauban ; El manuscrito púrpura ; El hijo del marajá ; Ada (La huella de Dios) ; La estela de la Victoria ; Fantasías en Mauthausen ; Ana de Tocqueville ; El cuadro ; La zapatera fantástica ; La cueva del esqueleto ; Lo que le aconteció a una juez que quiso colgar por un día la toga ; Pupitre ; Humanidad. Poemario ; Poemas para niños ; Poemas sobre Menorca y Mahón ; Poemas religiosos ; Poemas de amor ; Poemas diversos ; Elogio a la escritura ; El sentido poético de la vida ; El libro del conversar o recetas para dialogar I y II parte ; Historia de la mujer

PremisReferències


Enllaços Relacionats
Més informació
Diari Menorca 11.02.2014

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1