VaDllibres


Ciutadella - 05/12/2013


VaDllibres
Ciutadella - 05/12/2013

LLIBRERIA VADLLIBRES
c/ de sa Carnisseria, 24
07760 Ciutadella de Menorca
971482631
vadllibres@gmail.com
www.vadllibres.cat


VaDllibres va néixer l’any 2013, quan el Joan i la Marta, ell filòleg mallorquí i ella periodista catalana, van convertir la seva passió per la literatura en una llibreria al cor de Ciutadella. Una acurada selecció de llibres i una agenda ben farcida d’activitats, han fet que en poc temps la llibreria s’hagi convertit en un punt de trobada per als lectors menorquins. Prioritzen els llibres que els agraden per sobre dels criteris estrictament comercials, i per això s’hi poden trobar llibres d’editorials petites o menys conegudes, tot i que no hi falten els clàssics i les darreres novetats. L’agenda d’activitats inclou des de presentacions de llibres i clubs de lectura fins a cursos de català per a nouvinguts i activitats per als més petits. Una llibreria d’autor i un espai de llibres i llengua que cap amant dels llibres no s’ha de perdre.

Text d'Antoni Vallejo Ripoll (Apunt gener 2015)

El 7 de maig de 2019, na Marta i en Joan Pere publiquen això a la pàgina de Facebook de la llibreria:

VaDllibres CANVIA DE MANS.

Bon dia! Fa gairebé sis anys vam arribar a Menorca amb la idea ?il·lusionant i boja a parts iguals? de fer realitat un somni: obrir una llibreria. Al cap de molt poc aquest desig es materialitzava al carrer de sa Carnisseria de Ciutadella. El 23 de novembre de 2013 vam inaugurar vaDllibres. Era un dissabte al capvespre que feia fred i plovia a bots i a barrals, però, malgrat el temps i malgrat que coneixíem poca gent a Ciutadella, aquell dia la llibreria es va omplir de gent. Des del primer dia ens hem sentit molt i molt ben acompanyats per tots els ciutadellencs i també per la resta de menorquins. Moltes, moltes gràcies a tots! Ens heu acollit amb els braços oberts i ens heu fet sentir com a casa. A poc a poc, vaDllibres ha anat creixent gràcies a vosaltres i a la implicació i a les ganes que ens heu demostrat en tot allò que us hem proposat.

Ara hem decidit, nosaltres els llibreters, fer un punt i a part. Tenim ganes de començar una nova etapa personal i professional més a prop de les nostres famílies i, per tant, lluny de Menorca. Estem contents i il·lusionats amb aquesta nova etapa. I estem molt, molt contents perquè deixarem vaDllibres en bones mans, a càrrec de persones que estimen l’illa, els llibres i la cultura. Ben aviat en tindreu més notícies.

Només ens queden els agraïments finals a:

les nostres famílies, pel suport incondicional, sempre i a tota hora...

tota la gent del sector del llibre que ens han acompanyat en aquest viatge increïble i apassionant...

els poetes, escriptors, músics, etc. que han passat desinteressadament per vaDllibres i ens han encomanat la seva passió per la literatura i la vida, que deu ser el mateix...

els participants del club de lectura, per tot: per la confiança des del principi en el nostre projecte, en les nostres propostes a vegades allunyades de la zona de confort, per l’aprenentatge constant, pels ginets i la poesia compartida a Son Saura. Us trobarem a faltar!...

tots i cadascun dels clients vinguts d’arreu que ens han fet confiança...

Hem estat molt feliços amb vosaltres! Moltes gràcies!


Enllaços Relacionats
Més informació
Web Apunt Menorca

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1