Sol·licitud del carnet d'usuari

El carnet de la biblioteca és la targeta que us identifica com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques de Menorca (XBM). Permet emprar els serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació, com són el préstec, l’ús dels aparells informàtics i l’accés a internet i a la plataforma de préstec digital eBiblio.
Podeu obtenir el carnet en un moment, a qualsevol de les biblioteques que integren la XBM, excepte a la Biblioteca Pública de Maó.

També el podeu aconseguir emplenant aquesta sol·licitud; posteriorment, l’heu de recollir a la biblioteca que trieu. Només cal que, en fer-ho, presenteu algun d’aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat.

El seu ús suposa l’acceptació de les normes reguladores dels serveis esmentats.

El carnet és gratuït, personal i intransferible i caduca en cinc anys. El pot sol·licitar qualsevol ciutadà, amb independència d’on visqui.

Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Menorca excepte a la Biblioteca Pública de Maó.

En cas dels menors de 14 anys amb DNI/NIE, han d’emplenar aquest formulari i poden recollir el carnet a la biblioteca. A més, però, necessiten una autorització signada pel pare, mare o tutor/a legal que s’ha d’emplenar a la biblioteca. Han de presentar un d’aquests documents de tots dos: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar les seves identitats. En qualsevol cas, poden sol·licitar el carnet presencialment a la biblioteca, amb l’autorització corresponent.


Data:
Nom:
Llinatges:
DNI o Passaport:
Data de naixement (DD/MM/AAAA):
Adreça:
Municipi:
Codi postal:
País:
Telèfon 1:
Telèfon 2:
Correu electrònic:
Sexe:
Està empadronat a Menorca?:

En cas de no ser resident permanent ni estar empadronat a Menorca:
 
Adreça i telèfon de la residència habitual:
On voleu recollir el carnet?:
Voleu rebre informació de les activitats, novetats i serveis de la biblioteca i de la XBM? En cas afirmatiu, podeu cancel·lar el vostre consentiment a través de l’adreça de correu que figura a les comunicacions
Voleu rebre informació?:
He llegit i accepto les condicions i les clàusules informatives de la protecció de dades. 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es