Label
     

Presen Colon Quevedo

Es Castell - 10/09/2013

Em dic Presen Colon Quevedo, tinc 58 anys. Vaig néixer a Maó però fa 38 anys que visc a Es Castell. Som botiguera, tinc una carnisseria - polleria al Mercat de Maó. M’agrada molt llegir, a més tinc moltes aficions, com cantar, ...+...

Es Castell - 10/09/2013

Em dic Presen Colon Quevedo, tinc 58 anys. Vaig néixer a Maó però fa 38 anys que visc a Es Castell. Som botiguera, tinc una carnisseria - polleria al Mercat de Maó. M’agrada molt llegir, a més tinc moltes aficions, com cantar, caminar, fer labors i manualitats, també soc molt aficionada a la cuina.

Què és per a tu la Biblioteca? T’hi trobes a gust?

Sempre m’ha agradat llegir, tot i que de tant en tant em compro algun llibre, la Biblioteca em proporciona més possibilitats de lectura. A més la tinc a prop de casa i molt a ma, m’hi trobo molt a gust i còmode, és molt accessible.

Què hi vens a cercar principalment?

Segons l’humor, un dia prefereixo una cosa més lleugera, i un altre una mica més complicada. M’agraden molt les novel·les, ja siguin contemporànies, històriques, llibres d’autors menorquins, també m’agraden les biografies. M’agrada llegir tant en català com en castellà. També he descobert la secció de llibres de cuina de la Biblioteca, està molt bé.

Utilitzes llibres electrònics? Què t’agrada més paper o e-book?

De moment no tinc llibre electrònic, prefereixo el llibre en paper. Això no vol dir que tal vegada algun dia en tingui i l’utilitzi, peròde moment soc més tradicional.

Coneixes altres biblioteques?

No, per comoditat vaig a la del meu poble, a mi m’agrada fer poble i moure’m per ell, així que em quedo a la Biblioteca des Castell que la tinc a ma.

Coneixes la web de la Xarxa de Biblioteques?

No, no la conec. A partir d’ara me la miraré

En que creus que ha de millorar la biblioteca?

Per a les meves necessitats crec que està molt be, ja que principalment l’utilitzo per fer préstecs. Tot i que tal vegada podria ser una mica més gran per poder tenir espai adient per els fiets i per els adults. Quan fan conta contes no hi cap ningú més.


Enllaços Relacionats
Foto a Facebook

 
 
Servei Coordinador de Biblioteques - Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1 - 07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
E-mail: biblioteques@menorca.es

Consell Insular de Menorca

Servei Coordinador de Biblioteques
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó - Telèfon 971356050
Hospital de Santa Magdalena, 1
07760 Ciutadella de Menorca - Telèfon 971386029
biblioteques@menorca.es


 
Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1